O namaPorodično preduzeće koje je deo KNOTT grupe u Srbiji (KNOTT Autoflex YUG, Autoflex livnica Čoka, Knežev Group, Jugopolimer i Yugologistics). Delatnost je organizovanje transporta (drumski, vodeni). Početo je sa idejom da se preko Yugologistics-a obavlja sav transport za preduzeća u grupi. Danas se prevoz obavlja za preduzeća van KNOTT grupe. Pored kupaca iz Srbije imamo kupce iz Mađarske, Češke Republike, Slovenije, Slovačke, Bugarske, Bosne i Hercegovine. Preduzeće ima svoj vozni park koga čine kamioni nosivost 24t, 7t i kombi vozila. Transport obavljamo u sve države Evrope, Azije i Severne Afrike.


Cilj Yugologistics-a je izgradnja dugoročnog odnosa sa partnerima, ponuda ne samo usluga transporta već i svih drugih proizvoda i usluga KNOTT grupe (proizvodnja prikolica, toplo cinkovanje, elektro cinkovanje, zaštita kateforezom, sivi liv, proizvodnja delova od plastike, zavarivanje, savijanje, presovanje, sečenje metala, prodaja novih lasera za sečenje cevi i lima, inženjerske usluge, carinjenje robe, servis za putnička i teretna vozila, tehnički pregled za putnički i teretni program). Navedeni proizvodi i usluge koji su u ponudi razlikuju Yugologistics od preduzeća koja se bave transportom.


Višedecenijskim iskustvom u metalnoj industriji KNOTT grupa je stigla do liderskih pozicija na određenim svetskim tržištima (proizvodnja nekočionih osovina, glavčina, rukavaca, blatobrana). Razvoj posla iz deceniju u deceniju je omogućio ulaz u nove delatnosti. KNOTT grupa je brend u metalnoj industriji kako u Srbiji tako i u svetu. Sva povezana preduzeća imaju zadatak da održe brend grupe i da ga podignu na viši nivo.


×
×